....

Struktur - altid lige ved hånden

Med ShowMyDay bliver der skabt et overblik over dit barns hverdag. I kan udskifte klippe-klister piktogrammerne med et digitalt hjælpemiddel og have jeres barn i centrum og lige ved hånden.

Et digitalt hjælpemiddel, som fungerer både på telefon og tablet, giver dit barn større selvstændighed og jer en tryghed. Med ShowMyDay kan konflikterne minimeres og samarbejdet omkring strukturen mellem hjem og skole/institution bliver dermed ens.

Med ShowMyDay er det muligt at gøre det ”usynligt” at jeres barn har brug for struktur.

..

Struktur - alltid tilgjengelig

Med ShowMyDay blir det gitt en oversikt over hverdagen til barnet ditt. Man kan bytte ut manuelle klipp-og-lim piktogrammer med et digitalt hjelpemiddel hvor barnet ditt er i fokus og informasjonen er alltid tilgjengelig.

Et digitalt hjelpemiddel, som fungerer både på mobil og nettbrett, gir ditt barn større grad av selvstendighet og dere som foreldre/pårørende økt trygghet. Med ShowMyDay kan eventuelle konflikter avta og samarbeidet rundt strukturering mellom hjem og skole/institusjon bli mer harmonisk.

Med ShowMyDay er det mulig å gjøre det

..

Struktur - alltid tillgänglig

Det enda du behöver är tillgång till Internet. Med en licens från ShowMyDay är det du som bestämmer vem och hur många människor som har tillgång att planera för ditt barn.

Ger du tillgång till en lärare, kan han eller hon lägga in ditt barns schema, lägga till beskrivningar av hur man kan dela eller ladda upp bilder från dagens bildlektion. Ger du fotbollstränaren tillgång, kan han ändra

..

Structure - always at your fingertips

With ShowMyDay, you get an overview of your child's everyday life. You can replace the cut-paste pictograms with a digital device and have your child in focus and at your fingertips.

A digital aid that works both on a phone and a tablet gives your child greater autonomy and more confidence. With ShowMyDay, conflicts can be minimized and the collaboration between the home and the school/institution, in regard to their schedule, remains the same.

With ShowMyDay it is possible to make it "invisible" that your child needs structure.

....

....

På den måde sikrer du tryghed og struktur i dit barns hverdag – og du sikrer, at dit barn altid er forberedt på det næste, der skal ske.

Se også de forskellige videoer, hvor andre forældre fortæller om deres oplevelser og erfaringer med ShowMyDay

ShowMyDay er godkendt som personligt hjælpemiddel, og du kan ansøge om at få det bevilliget hos din kommune via §112 i Serviceloven.

Kontakt os på hello@showmyday.dk - eller på telefon 22 66 65 98 for at høre mere.

..

«usynlig» at ditt barn har behov for struktur.

På den måten sikrer du trygghet og en bedre oversikt av barnets hverdag – og du sørger for at ditt barn er forberedt på det neste som skal skje.

Se også de forskjellige videoer hvor andre foreldre forteller om deres opplevelser og erfaringer med ShowMyDay

ShowMyDay er godkjent som et personlig hjelpemiddel, og du kan søke om at få det bevilget hos din kommune via §112 i Serviceloven.

Kontakt oss på anita@inhust.com - eller på telefon 940 92 209 for mer informasjon.

..

tidpunkten för träning eller påminna ditt barn att ta med handduk.

Mor/far föräldrar kan göra ett program för ett kommande besök.
I själva verket är det bara fantasin som begränsar möjligheterna.

På detta sätt garanteras säkerheten och strukturen i ditt barns liv - och du se till att ditt barn alltid är förberedd för nästa sak som skall hända

..

In this way, you ensure peace of mind and a better overview of the child's everyday life - and you ensure that your child is prepared for the future.

We also recommend viewing the different videos where other parents tell about their experiences with ShowMyDay.

ShowMyDay has been approved as a personal aid and you can apply for it through your municipality via §112 of the Service Act.

Contact us at hello@showmyday.dk - or by phone 22 66 65 98 to hear more.

....

 
 
 

....

Åbent brev fra plejemor til dreng på 4 år:

..

Åpent brev fra fostermor til gutt på 4 år:

..

Öppet brev från fostermor till en 4-årig

..

Open letter from foster mother of a 4-year-old

....

Vores dreng har brug for genkendelighed, stram struktur og forudsigelighed. Da han går i børnehave og har et aflastningstilbud, betyder det at der er mange voksne omkring ham, som skal planlægge og strukturere hans dag.

Da vi startede med ShowMyDay, blev vi positivt overrasket over hvor nemt det er at komme i gang. Alt er samlet et sted og man skal ikke længere klippe og laminere billeder, det er en stor lettelse for en travl familie. Med ShowMyDay er alle billederne nu ens uanset

hvem der har lavet hans dag.

Det er en stor fordel at han ikke længere skal gå hen til en tavle der hænger på en væg. Nu har han strukturen med sig overalt og han bliver sparet for den frustration det skaber at skulle gå til en tavle som faktisk også er et skift i en aktivitet.

Da vores dreng har sparsomme ressourcer, har ShowMyDay været med til at skabe overskuddet på dage hvor frustrationstærsklen har været lav, ved at den er på iPad’en kan man vise ham det han skal, lige der hvor han er.